Burgerhulpverleners niet meer opgeroepen.

Vanaf 1 januari 2023 zullen burgerhulpverleners aangesloten bij HartslagNu met een verlopen certificering in het account niet langer opgeroepen worden in geval van een reanimatie.
Landelijk betekent dit dat ongeveer 1/3 van de geregistreerde burgerhulpverleners niet meer oproepbaar is.

Ten gevolge van de coronapandemie en de bijbehorende maatregelen was het langere tijd niet mogelijk voor burgerhulpverleners om de vereiste herhalingscursus te volgen. Hierdoor bleven burgerhulpverleners met een verlopen certificering het afgelopen jaar opgeroepen worden in geval van een reanimatie.

Met ingang van januari 2022 is het Reanimatieonderwijs weer landelijk opgestart waardoor iedere burgerhulpverlener de mogelijkheid gehad zou hebben om de trainingen weer te volgen.

Wij zien ook dat burgerhulpverleners welke wel de verplichte bijscholing hebben gevolgd vergeten om de data in het account bij HartslagNu aan te passen, DIT GEBEURT NIET AUTOMATISCH!!

Bent u geregistreerd als burgerhulpverlener bij HartslagNu?

– Boek dan nu uw cursusplaats voor het volgen van de herhaling. Op de website van de Hartstichting vindt u een cursus bij u in de buurt.

– Pas de geldigheidsdatum van uw certificaat aan in uw account.

 

Buy now

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.

    De waardering van www.aedgoedkoop.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.