Update je verbandkoffer volgens de nieuwste richtlijnen Oranje Kruis

Per 1 september zijn de richtlijnen voor verbandkoffers van het Oranje Kruis aangepast en daarmee verandert ook de richtlijn voor de samenstelling van verbandkoffers. De nieuwe richtlijnen zijn gebaseerd op nieuwe wetenschappelijke inzichten en praktijkexpertise.

Verbandkoffer Oranje Kruis
De verbandkoffer Oranje Kruis is modulair opgebouwd en bestaat uit 4 verschillende modules en een flesje desinfectiemiddel. Om aan de nieuwste richtlijnen Oranje Kruis te voldoen moeten er een aantal extra producten als module ‘update’ aan de huidige verbandkoffer worden toegevoegd. De module ‘Update’ is apart te bestellen en kan gemakkelijk worden toegevoegd aan de huidige verbandkoffer. Ook is het mogelijk om een totale navulling voor jouw verbandkoffer te bestellen zodat je zeker weet dat jouw verbandkoffer weer compleet en up-to-date is.

Nieuw verbandkoffer
Wil je een nieuw verbandkoffer aanschaffen of wil je de huidige verbandkoffer compleet vervangen? Bestel deze dan eenvoudig via onze webshop.

Buy now

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.

    De waardering van www.aedgoedkoop.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.